1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ouders / verzorgers voor de MR gezocht!

Voor de MR van de Buitenhof zijn we op zoek naar ouders / verzorgers, wiens kind leerling op de Buitenhof is, die graag zelf lid van de MR willen worden.

Wat is een MR?
MR staat voor MedezeggenschapsRaad. Elk bestuur moet op grond van de Wet medezeggenschap op scholen (Wms) een MR instellen. De MR bestaat uit een ouder- en een personeelsgeleding.

Wat doet een MR?
Een MR denk mee met het bestuur / de directie en toetst de besluiten die het bestuur / de directie neemt. In sommige gevallen heeft een MR zelfs instemmings- of adviesrecht.
De onderwerpen waarmee de MR in aanraking komt, lopen uiteen van schoolplan en schoolgids tot formatiezaken en vaststelling vrijwillige ouderbijdrage.

Ouders / verzorgers gezocht!
Op dit moment zijn er plekken vrij voor de oudergeleding. Het is belangrijk voor een MR om een goede verdeling tussen medewerkers en ouders/verzorgers te hebben. Dus heeft u interesse, laat het ons weten!

Vragen, meer informatie of interesse?
Mocht u interesse hebben in een plek in de MR, dan kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U kunt vrijblijvend een MR-vergadering bijwonen. Dit kunt u in uw mail aangeven.
Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. opnemen met de heer Steinbusch, voorzitter van de MR.

footerlogostjozef
Footerlogoalterius